Vertaler Arabisch Nederlands

Vertaalde tekst

Vertaler Arabisch NederlandsArabisch is een taal die momenteel door 250 tot 300 miljoen mensen wordt gebruikt als communicatietaal. We zullen hem voornamelijk ontmoeten in de landen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het is de officiële taal in meer dan 25 landen over de hele wereld. Samen met het Latijn is het sinds de middeleeuwen een van de internationaal gebruikte talen.

Arabisch is een van de officiële onderhandelingstalen van de Verenigde Naties. Vanwege het feit dat veel mensen in verschillende landen deze taal spreken, zijn er veel verschillen ontstaan ​​in het omgangstaal. De geschreven vorm van het Arabisch blijft echter overal hetzelfde. Verschillen in omgangstaal komen vooral voor in de uitspraak van klinkers. Woordenschat en grammatica zijn ook verschillend.

Arabisch is een taal die zeker niet gemakkelijk te leren is. Reis je graag naar Arabische landen? Dan is het handig als u enkele basiswoorden of zinnen leert. Onze compiler is een goede helper. Als je een zin uit het Arabisch naar het Nederlands wilt vertalen, probeer het dan. Deze taal behoort ook tot onze database met woordenboeken.