Vertaler Estisch Nederlands

Vertaalde tekst

Vertaler Estisch NederlandsEstland is een republiek die is opgericht in 1918 en gelegen is in Noordoost-Europa. Het grenst in het noorden aan de Golf van Finland en in het westen aan de Oostzee. Het heeft een landgrens met Rusland in het oosten en met Letland in het zuiden. Estland is een klein, grotendeels vlak land met een oppervlakte van 45.227 km2. Sinds 2004 is het een stabiel lid van de Europese Unie met de euro. De bevolking wordt geschat op 1,3 miljoen en is een van de Europese landen met de laagste bevolkingsdichtheid, 28 inwoners per km2. In dit meest noordelijke Baltische land hebben Russen een grote vertegenwoordiging, goed voor maximaal 25% van de bevolking.

Daarom spreek je naast Ests ook Russisch en ongetwijfeld ook Engels. De hoofdstad en grootste stad is Tallinn, een belangrijke haven van het land. Het heeft het best bewaarde middeleeuwse stadscentrum ter wereld, dat ook op de UNESCO-lijst staat. Als je door de oude straten loopt, voel je de sfeer van de middeleeuwen. Je ontdekt het historische stadhuis, de zeldzame Alexander Nevski-orthodoxe kathedraal, het Toompea-kasteel en het Kadriorg-paleis. Het Naval Museum aan de kust is zeker een bezoek waard.

De Estse regering zal lijden voor de veiligheid. Daarom moeten alle voetgangers en fietsers reflecterende elementen hebben, waardoor bestuurders ze zelfs tijdens lange en donkere winterdagen kunnen zien. Estland is een van de “meest verbonden” landen ter wereld. Dit is te danken aan het netwerk van gratis wifi-verbindingen, dat je bijna overal in dit land kunt vinden.

Ests is een Fins-Oegrische taal en het is niet gemakkelijk te leren. Onze vertaler, die ook deze taal heeft ingebouwd, lost probleemloos de vertaling van zinnen uit het Ests naar het Nederlands op. Maak gewoon verbinding met internet en u kunt ook onze mobiele versie proberen.