Vertaler Filipijns Nederlands

Vertaalde tekst

Vertaler Filipijns NederlandsDe Filippijnen is een eilandstaat in Zuidoost-Azië. Ze bevinden zich in de westelijke Stille Oceaan. De Filippijnen is een voormalige kolonie van Spanje en de Verenigde Staten, die de westerse eilandcultuur heeft beïnvloed. De Filippijnen hebben een tropisch klimaat dat erg vatbaar is voor aardbevingen en tyfonen. De Filippijnen hebben een oppervlakte van 299.764 km2 en bestaan ​​uit meer dan 7.000 eilanden. De meeste eilanden zijn van vulkanische oorsprong met vulkanen die nog steeds actief zijn.

Het grootste eiland is Luzon, waar de hoofdstad Manilla ligt. Zo is er het Nationaal Museum, de Philippine Gallery en de fotogalerij in het presidentieel paleis. Monumenten zoals de Universiteit van Santo Tomas, de rooms-katholieke kathedraal, monumenten voor Spaanse zeelieden, het graf van Apolinaria Mabini en het fort van Santiago zijn ook bewaard gebleven. Het totale aantal Filippino’s wordt geschat op 94 miljoen. In de Filippijnen worden Filippijnse honden betaald en meer dan 80% van de bevolking belijdt het christendom. Het land wordt nog steeds als achterlijk beschouwd, waarbij de landbouw het meest wijdverspreid is.

Op het genoemde eiland Luzon is er ook een van de grootste attracties van de Filippijnen: rijstterrassen. Hun leeftijd wordt geschat op meer dan 2000 jaar en ze staan ​​op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hoewel Filippino’s tot de armste landen behoren, worden ze zeer gewaardeerd door toeristen. Geen wonder, de Filippijnen wordt een tropisch paradijs genoemd waar je een echte exotische vakantie zult beleven. Ze bieden prachtige witte zandstranden en azuurblauwe zee. Je vindt er veel meren en watervallen, bossen en dieren in het wild. Het zal ook de prachtige onderwaterwereld betoveren.

Filipijns is een van de twee officiële talen op de Filippijnen. De tweede is Engels. U vindt beide talen op onze vertaler. Als je besluit dit land te bezoeken, probeer dan eens hoe een Nederlandse term of zin in het Filipijns eruitziet. En onze mobiele versie zal een geweldige hulp zijn op de weg.