Vertaler Frans Nederlands

Vertaalde tekst

Vertaler Frans NederlandsFrans is de taal die voornamelijk wordt gesproken in Frankrijk, België, Zwitserland, Canada en verschillende landen in Afrika. Het is de moedertaal van ongeveer 77 miljoen mensen en wordt door 128 miljoen mensen als tweede taal gebruikt.

Frankrijk ligt in West-Europa, officieel genoemd de Franse Republiek. Een ontwikkelde democratische staat met als buren België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Italië, Monaco, Andorra en Spanje. Hij is een van de oprichters van de Europese Unie en de euro is hier wettig betaalmiddel. Frankrijk is het derde grootste Europese land na Rusland en Oekraïne. Het heeft een oppervlakte van 668.763 km2. In Frankrijk wonen ongeveer 65 miljoen mensen die jaarlijks door meer dan 80 miljoen toeristen worden bezocht.

De officiële taal is Frans. Frankrijk staat bekend om zijn wijn, kaas en gastronomie in het algemeen. In de zomermaanden zoeken toeristen ontspanning en mooie stranden aan de Franse Rivièra. In de Franse Alpen kun je in de winter voor de afwisseling skiën. Er is ook het hoogste punt van West-Europa, de Mont Blanc (4.810 m). De hoofdstad Parijs is een van de meest bezochte steden ter wereld. De trots van de stad is ongetwijfeld de Eiffeltoren. Het Louvre Palace Museum is het meest bezochte kunstmuseum ter wereld. Niet ver van Parijs ligt het wereldberoemde Chateau de Versailles. De rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van Frankrijk zullen ook worden overtuigd door tv-beelden van de beroemde Tour de France, de beroemdste wielerwedstrijd ter wereld. Op de meest populaire sporten De Fransen hebben ook voetbal of tennis.

Frans is een van de Romaanse talen en het is niet zo gemakkelijk te leren. Het is een erg fonetische taal en wordt beschouwd als een van de mooiste talen ter wereld. Franse vertalingen worden op internet doorzocht. Onze zinsvertaler biedt u ook vertaaldiensten aan. Het behandelt ook een langere Franse zin, die u in het Nederlands wilt vertalen. Ook onze database met Franse woorden is van hoog niveau, want oordeel zelf.