Vertaler Japans Nederlands

Vertaalde tekst

Vertaler Japans NederlandsJapan is een eiland in Oost-Azië, gelegen in de Stille Oceaan. Het wordt ook wel het land van de rijzende zon genoemd. Het heeft een oppervlakte van 377.835 km2. De bevolking wordt geschat op meer dan 127 miljoen. Japan bestaat uit meer dan 3.000 eilanden, waarvan de grootste Hokkajdó, Honshu, Shikoku en Kyushu zijn. Japan is grotendeels een bergachtig land. De hoogste berg is de vulkaan Fuji en heeft 3776 m. Er zijn nog eens 200 vulkanen in het land en elk jaar vinden er tot 1.500 aardbevingen plaats. De officiële taal is Japans en u betaalt alleen in winkels. De Japanners staan ​​bekend om hun lange levensduur. De gemiddelde levensverwachting is 83 jaar. De oudste man die ooit heeft verslagen Mt. Everest was slechts 80 jaar oude Japanse Yuichiro Miura.

De Japanners eten rijst bij bijna elke maaltijd, en Japanse specialiteiten omvatten ongetwijfeld sushi. Vergeet in restaurants of bars echter tips. Dit wordt als onbeleefd beschouwd. De Japanners staan ​​ook bekend om hun relatie met kwaliteit. Ze hebben diepgewortelde verantwoordelijkheden en doen dingen eerlijk. Dit is ook de reden waarom ze de op twee na sterkste economie ter wereld hebben. Veel toonaangevende merken komen uit Japan. Van elektronica zijn het bijvoorbeeld Sony en Panasonic. De vertegenwoordiger van de autofabrikant is de wereldwijd succesvolle Toyota. Het treinverkeer in Japan is zo nauwkeurig dat er excuses worden aangeboden voor vertragingen. Op het eiland Honshu vinden we de hoofdstad Tokyo met meer dan 13 miljoen inwoners.

Met de buitenwijken en agglomeraties van de omliggende steden is het het grootste grootstedelijk gebied ter wereld, met tot 35 miljoen inwoners. Tokio heeft een unieke sfeer en is tegelijkertijd vol paradoxen. Aan de ene kant zie je moderne gebouwen met de duurste advertentieruimtes ter wereld en aan de andere kant rustige parken met tempels en heiligdommen.

Vertalen van het Japans naar het Nederlands is een hele uitdaging. De Japanners gebruiken hun speciale karakters die ons alfabet niet herkent. Onze vertaler van Japans naar Nederlands kan ook met deze karakters overweg.