Vertaler Vietnamees Nederlands

Vertaalde tekst

Vertaler Vietnamees NederlandsVietnam is het meest oostelijke land op het schiereiland Indochina in Zuidoost-Azië. Het land grenst in het noorden aan China, in het noordwesten aan Laos en in het zuidwesten aan Cambodja. Vietnam is een socialistische republiek die werd opgericht in 1976. Het heeft een oppervlakte van 331.230,8 km2. Vietnam ligt in een tropisch regenwoudgebied en de temperaturen bereiken 40 ° C. De bevolking wordt geschat op meer dan 92 miljoen. Wat de economie betreft, domineert de landbouw.

Vietnam is een van ’s werelds grootste exporteurs van rijst, koffie, kruiden en cashewnoten. De hoofdstad is Hanoi, dat een historisch waardevol, goed bewaard gebleven centrum met traditionele straten heeft. Er is een van de oudste boeddhistische tempels van het land, het presidentieel paleis en de kathedraal van St. Joseph. De grootste stad is Ho Chi Minh City met ruim 7 miljoen inwoners. Het is gelegen aan de Mekong rivier nabij Cambodja. Populaire bezienswaardigheden zijn onder andere de kathedraal Notre Dame, het Herenigingspaleis en het Historisch Museum. Vietnam trekt al lang toeristen alleen vanwege de overblijfselen van de oorlog met Amerika.

Het biedt prachtige natuurlijke attracties, een bijzondere culturele ervaring en een prachtige kustlijn met zandstranden. Veel natuurlijke schoonheden bevinden zich in Halong Bay. Uit de azuurblauwe zee rijzen de kalkstenen bergen op die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De zee is ook aantrekkelijk om te duiken en te snorkelen. In het noordwestelijke deel van Vietnam ligt het bergstadje Sapa. Het biedt de ware sfeer van een traditioneel stadje met rijstvelden en locals. De 100 meter hoge Silver Waterfall is ook een bezoek waard in dit gebied.

Vietnamees is een veeleisende taal die we in onze regio niet veel tegenkomen. Als je echter hebt besloten dit land te bezoeken en iets wilt leren, reken dan op onze vertaler. U kunt vertalingen van zinnen en zinnen uit het Vietnamees naar het Nederlands gebruiken.

Het werkt betrouwbaar, zelfs met de tegenovergestelde vertaling.